Nuär det vardag igen, finally!

Idag fick jag äntligen komma tillbaks till dagis och leka av mig lite, det var välbehövligt. Morsan och farsan i all ära men ibland behöver man faktiskt få leka med nån som förstår 😉 Och så har jag fått en ny dagishjälm också, en röd fin med grönt spänne – tack mormor!

Imorn ska vi på 3-års kalas hos Bellan, men först dagis såklart!


Ett svar till “Nuär det vardag igen, finally!”

  • Elsa skriver:

    Teodor har en likadan hjälm 🙂 Och jag tackar min lyckliga stjärna att jag faktiskt köpte just den hjälmen med säkerhetsspänne nu efter det i Sandviken. De ska tydligen vara slutsålda överallt i Gävle nu, hörde jag?

    Sköööönt att få leka av sig, hoppas att han hade(och har för han ska väl dit idag med?) det superbra! Oså beställer vi lite friskhet i åtminstone ett par månader eller så 😉

Lämna ett svar