Efter 2 veckor…

…har det blivit lite skillnad minst sagt.

Dagen efter.

5 dagar efter.

14 dagar efter.


Ett svar till “Efter 2 veckor…”

  • Elsa skriver:

    Men åh vad fin han ser ut nu!

    Ja, jag saknar också mina forna boobies lite, fast de ökade inte ens i närheten av samma volym denna vända som förra (med Teodor), DÃ… var det bazookas big time. Men jag tycker ändå att det är okej att ha små, tröjorna sitter bättre och de är inte i vägen 😉 plus att man kan springa/träna utan att bli ihjälguppad på köpet.

    Jag ska fasen försöka få till det med en loppis, finns säkert massa lokaler man kan vara i för att sälja (eller någons garage), vore ju grymt skönt att bli av med sånt som aldrig blir av att man använder och som man aldrig orkar ta sig för att slänga (för då måste man ju åka och sopsortera ;))

Lämna ett svar