Äntligen dagis :)

Idag är första gången på 2 veckor jag får gå dit! Vi var till sjukhuset för sista gången igår, det har läkt så bra att dom inte vill att vi kommer nå mer 🙂 Å inga vattkoppor var det heller utan troligen värmeutslag som jag fått av alla bandage och så. Lite synd var det väl men det är bara att invänta nästa epidemi, hade varit skönt å haft de gjort liksom. Här är iaf mina nya polare som jag fått på olika ställen under dom här veckorna:

Igår träffade vi Tindra och hennes mamma några timmar, vi lekte, fikade, slogs och kramades. Har så mycket som måste ut nu när jag bara trökat runt med vuxna i 2 veckor 😉

Har ju inte hänt så mycket direkt eftersom vi varit lite isolerade, har träffat mormor och morfar nästan varje dag som tur är för morsan och jag har lite svårt och hitta på saker när det känns som man lekt med allt 1000 gånger. Slänger in lite bilder helt enkelt.


Ett svar till “Äntligen dagis :)”

  • Elsa skriver:

    Vad skönt att det läkt så bra! Och ni får väl springa ut och in ur alla förskolor ni kan hitta på i jakt på en vattkoppsepidemi så kommer väl även det så småningom 🙂

Lämna ett svar