Simsalabim

Idag har vi simmat och både Melvin och Bellan var med, hur kul som helst! Träffade min BB-kompis igen också, vet faktiskt inte vad hon heter men hennes morsa klämde ut na några timmar innan morsan fick till det med migÅ  😉 Vi badade och sjöng och simmade och lekte och plaskade och sen gav jag morsan en riktig match i duschen för nu ligger jag inte still och väntar tills hon är klar utan nu kan jag ta mig fram själv och framför allt visa min vilja själv. HA!

För övrigt så har jag upptäckt att man kan ta sig fram på alla fyra och inte bara på mage, lite häftigt faktiskt! Fast har jag bråttom är det fortfarande ålningen som gäller för det går fortast. Dessutom har jag även upptäckt hur fantastiskt roligt det är att ställa mig upp mot allt överallt och helst vill jag släppa taget sen också men då brukar morsan börja gorma så det är väl bäst å hålla i sig antar jag…

Kan nån tala om hur man kliver på???

Morsan tror jag håller på att få mer gaddar också för jag dregglar mer än jag gjorde när jag var liten och dregglade som mest (nån som hängde med?), tänk om hon kunde fatta att jag bara är hungrig 😉

Veckan som kommer är fullspäckad med grejer tydligen men det tycker jag är kul för det är rätt tråkigt å bara va hemma med morsan hela tiden. Nåväl, nu är det kväller, god natt!


Lämna ett svar