The botten is nådd…..

Ja då var det kört då…inte en chans å kunna rymma ur spjälisen på ett bra tag. Farsan kom på mig när jag gjorde ett gott försök härom dan. Hmpf. Så nu har man verkligen nått botten. Idag har vi varit på babyrytmik, kul men lite jobbigt för vi var sån väldans massa barn ju… I vanliga fall är man bara 10-13 st + vuxna men idag när det var öppet hus var vi nog närmare 30 :S Men man sov ju rätt skönt efteråt lär jag säga!

Lägger in några bilder från dom senaste dagarna, håll till godo 😉

Fick önskemål av faster att skriva vad jag vill ha när jag fyller år…svårt det där. Och sen så är det ju rätt dyrt med leksaker och jag vill ju inte att folk ska bli ruinerade bara för att jag fyller liksom, då blir jag gladare bara om ni kommer och busar och gosar lite 🙂 Men t ex nå fina och roliga träleksaker eller andra leksaker funkar ju alltid, och en bobbycar skulle sitta fint (särskilt på vårt nya golv, farsan vill säkert ha lite spår och repor efter mig *hehe*) eller nåt annat kuligt…. Presentkort på nån bra affär…äh prata med morsan 😉 Om nån vill köpa kläder så har jag iaf stl 80/86 nu så gärna minst 86 isf :b

Imorn blir det öppna på fm och sen är jag öppen för förslag, kanske åker ut till ikea med morsan och köpen en lära-gå-vagn. Den jag har är av plast och den är så lätt att den gärna välter och så går det inte att ställa motstånd på den så den sticker iväg bara man tittar på den. Blir nog bra! Och fredan är helt tom än så länge… Jaja det löser sig nog.

För ett år sen var jag så här stor (eller ja, morsan var så här stor och jag var rätt liten…fast det kan man ju inte tro när man ser kaggen):

Det var tider det 😉


Lämna ett svar