Jan 31 2011

Gammelfarmor

Jag och morsan var och hälsade på gammelfarmor, gammelfaster och gammelkusin ;) i lördags, i Östhammar. Hade en rätt jobbigt morgon med mycket grin och bök för jag har ju 4 stora *med betoning på stora* kindtänder som håller på att misshandla min stackars mun men det blev bättre när vi kom dit och jag fick leka lite! Gf har ju precis flyttat så vi tog en vända för å kolla in dom nya ägorna och hälsa på alla andra tanter och gubbar som också bor där, och så har dom en katt som heter Sara som också bor där – hon var lite skeptisk mot mig men jag fick klappa henne :)

När Gf skulle äta så passade vi på att göra detsamma, vi köpte Pizza och åt den hos Johanna. Sen kom det dit ännu mera folk för dom skulle sälja massa fina plastgrejer. Jag ville ha allihop för dom var så fina och roliga att leka med! Fast jag fick inget.

På vägen hem stannade vi till hos Micke i Tierp där farsan var och jobbade. Där klättrade jag i trappen, klättrade i trappen, lekte med tågbanan, klättrade i trappen, gjorde några b-blöjor, åt lite mat, klättrade i trappen och jagade en av kattungarna. Jo, och så klättrade jag lite i trappen också (måste ju passa på när det inte är nån grind i vägen)!

I fredags efter dagis gick vi hem till Melvin och lekte lite! Alexander och Milo kom också dit, Tindra var tyvärr borta så hon kunde inte komma. Det blev en ganska hög ljudnivå så jag tror morsorna hade lite svårt å höra vad dom sa heheÅ  Milo ska förresten börja på mitt dagis, han börjar faktiskt idag – ska bli superkul å få leka mer med honom :) Och sen i Augusti kommer Tindra dit å :)

Igår tyckte morsan och farsan att vi skulle storhandla och det var ju så där lagom kul….suck. Men sen åkte vi iaf hem till mormor och morfar och lekte järnet med Bellan som också var där med moster och Gabriel! Nu för tiden så låter hon faktiskt mig leka med vissa leksaker, i alla fall en liten stund ;) På fredag ska vi nog följa med dom och sjunga lite så jag ska nog va ledig från dagis då :) Gabriel har förresten vuxit supermycket, tror faktiskt han tänker utmana min viktkurva…..jag trodde den var svårslagen jag, han ska väga sig imorn så då får vi väl se vem som som leder ;)

Ciao so long!


Jan 27 2011

Edvin

Idag har jag äntligen fått träffa min nya poolare Edvin! Han var liten och söt och spännande och jag ville klappa och känna på honom – när han blir äldre ska jag lära han allt jag kan!

En av mina favoritmostrar var där också, ja det vore ju konstigt annars eftersom hon är Edvins morsa, och hon busade massor med mig och så fick jag fruktsallad också :) Det dröjer (förhoppningsvis) inte allt för länge innan vi ses igen!


Jan 26 2011

Gott :)


Jan 26 2011

Äta själv är väl ingen konst….

Vi får träna på dagis ;)


Jan 25 2011

Bilder från nyår

Och så en från året innan:


Jan 24 2011

Pannkakskalas…

…har vi haft här idag och många var vi (: morsan, farsan, moster, Jonas, Bellan, Gabriel, mormor och morfar) och gott var det! Bellan och jag busade järnet uppe i mitt rum, jag har ett tält där som vi gömde oss i, och jag skrattade så jag nästan kissade på mig….eller jag kissade på mig ta mig tusan!

Idag var jag själv på dagis, ja utan morsan alltså och det gick jättebra. Fröknarna är så imponerad av min aptit….alla verka va det *hmmm* Ja men nu är det helt enkelt så att mat är gott och man vet aldrig när man får mat nästa gång. Så det så!

Ã… en till tand har jag fått å, eller det är 7:an som äntligen brutit igenom på riktigt!