Sep 30 2010

Och där…

…kom nr 9 :o)

Simma lugnt ;)


Sep 29 2010

The botten is nådd…..

Ja då var det kört då…inte en chans å kunna rymma ur spjälisen på ett bra tag. Farsan kom på mig när jag gjorde ett gott försök härom dan. Hmpf. Så nu har man verkligen nått botten. Idag har vi varit på babyrytmik, kul men lite jobbigt för vi var sån väldans massa barn ju… I vanliga fall är man bara 10-13 st + vuxna men idag när det var öppet hus var vi nog närmare 30 :S Men man sov ju rätt skönt efteråt lär jag säga!

Lägger in några bilder från dom senaste dagarna, håll till godo ;)

Fick önskemål av faster att skriva vad jag vill ha när jag fyller år…svårt det där. Och sen så är det ju rätt dyrt med leksaker och jag vill ju inte att folk ska bli ruinerade bara för att jag fyller liksom, då blir jag gladare bara om ni kommer och busar och gosar lite :) Men t ex nå fina och roliga träleksaker eller andra leksaker funkar ju alltid, och en bobbycar skulle sitta fint (särskilt på vårt nya golv, farsan vill säkert ha lite spår och repor efter mig *hehe*) eller nåt annat kuligt…. Presentkort på nån bra affär…äh prata med morsan ;) Om nån vill köpa kläder så har jag iaf stl 80/86 nu så gärna minst 86 isf :b

Imorn blir det öppna på fm och sen är jag öppen för förslag, kanske åker ut till ikea med morsan och köpen en lära-gå-vagn. Den jag har är av plast och den är så lätt att den gärna välter och så går det inte att ställa motstånd på den så den sticker iväg bara man tittar på den. Blir nog bra! Och fredan är helt tom än så länge… Jaja det löser sig nog.

För ett år sen var jag så här stor (eller ja, morsan var så här stor och jag var rätt liten…fast det kan man ju inte tro när man ser kaggen):

Det var tider det ;)


Sep 29 2010

Villervalla is the shit!

Vill ju självklart vinna en sån eftersom Villervalla har världens snyggaste kläder ;) Förstår att ni tycker det är tråkigt när jag tävlar….men jag tycker det är kul om jag vinner :b

Jag tävlarÅ om en fleecejacka i Alicesmammas blogg.
Tävlingen sponsras av Baboonbarn.
Tävla HÄR du med!


Sep 26 2010

Tävlar igen då :)

En sån där cool lampa skulle man ju ha vunnit :o)
”Jag är med och tävlar om den mjuka nattlampan
Ewan The Sheep från Iob-butiken på
MuppsanÅ´s blogg, var med du oxå”

Sep 26 2010

8-gaddare

Idag har vi haft en kul dag, så kul att jag inte velat sova nästan nånting alls…så kvällen blev inte lika rolig… Först var jag hemma och lekte med morsan och farsan och sen var jag och morsan på långpromenad med Teddan och Vilgot och deras morsa. Vi gick ända till den lilla sjön här i Bomhus och när vi kom dit matade Teddan fåglarna med bröd. Teddan är så cool så jag sitter bara och tittar när han är igång! Vilgot var lite lessen, han var nog hungrig tror jag.

Efter promenaden mötte vi upp moster och så gick vi hem till Melvin allihopa för å kolla in massa fina kläder, morsan köpte en skitcool tröja till mig fast hon sa innan att hon inte skulle ;) Vi skulle ha varit och simmat idag också men det vart inte så, vi får satsa på nästa vecka :o)

Igår drog morsan med mig på nån supermegaloppis där dom sålde massor med grejor och det var MASSOR med folk! Tur vi inte tog vagnen för det hade aldrig gått, tacka vettja bärsjalen som morsan har! Jag fick massa braiga saker, bl a en leksaksbil, lite böcker, 4 tröjor, en cykelhjälm, en vintermössa och en leksaksborr (så jag kan hjälpa farsan)! Riktiga fynd, kostade inte ens 200 kr totalt så morsan är nöjd kan jag lova!

Farsan ska förresten tydligen va hemma imorn också och sen varje måndag hela året, han ska vara med mig!

Nu har jag fått en tand till så morsan hade rätt, fast det kliar och värker fortfarande på fler ställen i munnen så vi får väl se vart det slutar… Jag har lärt mig att kasta grejer också (när vi är ute och går kan man få igång morsan ordentligt genom å kasta alla leksaker överbord hehe) och så har jag lärt mig att grejen i taket över köksbordet heter lampa, fast det verkar va mer grejer som heter lampa för morsan går och tjatar om att ”titta där är lampan” lite nu och då…det kanske är så att det finns flera lampan??? Hmm…

Jag har ju såklart blivit en hejare på att ställa mig upp också eftersom det är det enda jag gör ;) Oftast tycker alla jag är superduktig när jag gör det fast av nån underlig anledning är det inte lika populärt när jag ska sitta i matstolen eller när jag ska sova…Iwonder why ;)


Sep 23 2010

Plötsligt händer det…

Farsan brukar köpa trisslotter till morsan då och då och så tror han, eller hoppas, att dom ska bli miljonärer eller nåt – det har inte funkat hittills (inte vad dom har sagt till mig iaf…).
Hörde ett rykte om att man får gratis skraplotter om man skriver i sin blogg om en internetsida med adressen: http://www.gratisskraplott.se Man ska även nämna http://www.bingobollar.com. Så jag gör väl ett försök att bli rik jag med helt enkelt ;)