Jun 29 2010

Hemmavid

Ja då var vi hemma igen efter helgens festligheter :o) Har träffat massor av släktingar och indianer ;) Farmor har tydligen släkt i Kanada och ett par av dessa var på Sverigebesök under midsommarhelgen så nu vet dom hur man dansar små grodorna och spelar kubb! Och dom tyckte att vi ska komma dit och fiska och åka snöskoter, skulle ju inte va helt fel! Alice hade växt som tusan och hon var om möjligt ännu livligare än sist ♥ Blev riktigt avis på na för hon hade lärt sig att åla fram på golvet och fort gick det. Morsan försökte lägga mig på mage så jag skulle träna men man ser ju skitdåligt nere på golvet så jag hade ingen lust. Bättre å sitta upp så man har lite koll på flocken!

Trots bildbomben så finns det massor med bilder kvar så jag lägger nog ut dom i galleriet om ni är intresserade :o)

Idag har jag och morsan skjutsat min gammelfarmor till Skärplinge där hon blev hämtad av Anette. Hon har bott hos mormor och morfar i några dar över midsommar. Mysigt å hinna träffa henne litegrann också, och det dröjer säkert inte så länge till nästa gång för vi kommer nog åka till Öregrund sen när mormor och morfar har semester! Och det var minst sagt skönt å sitta i en bil med ac när jag sov middag för idag är det över 30 grader varmt *härliga sommar*!

Snart kommer farsan hem med Micke :o)


Jun 24 2010

Bellan och Max


Jun 24 2010

Tjena hejsan!

En lugn vecka har vi haft, har mest varit hemma. Morsan håller på å far runt nu och packar å grejar och har sig för ikväll ska vi åka till farmor och farfar, å det är inte bara tydligen ;) Massa grejs som ska med, mest till mig såklart! Alice ska också dit och jag lääääängtar efter henne ♥

På fredag nästa vecka ska jag sova hos mormor och morfar, första natten utan morsan! Hon är skitnervös och orolig men det blir nog bra. Fast jag vill helst att hon är inom synhåll hela tiden. I måndags lämnade hon mig hemma med farsan för hon skulle iväg på nåt grejs, han fick veta att han levde kan ja lova! Det var nästan så han ville åka och låna hörselkåporna som Adams farsa hade när Adam var liten ;)

Igår följde jag och morsan med och hämtade Bellan på dagis och sen följde dom med hit en stund och lekte med mig. Bellan visade alla finesser på gåstolen, det är ju hennes gamla så om nån vet hur den funkar så är det ju hon!!!

Sen på kvällen kom Micke hit och hälsade på fast vid det laget var jag så trött så då var det bara morsan som dög….ja jag toksomnade på soffan så trött var jag!

Nä nu ska vi göra ett ryck här och förbereda resan – trevlig midsommar allihopa!!!


Jun 21 2010

Lek

Igår var Teodor och Vilgot här och lekte med mig, fast det var mest Teddan som lekte och som han lekte – han använde alla mina leksaker samtidigt. Bra jobbat :o) Vilgot och jag skrek ikapp ett tag, ja det smittar liksom på nåt sätt (man måste ju sympatigråta om nån annan gråter så han inte känner sig ensam), men sen sov han mest.

Idag har jag och morsanÅ  varit med NannaÅ  Boulognern, och ikväll ska vi dit igen med farsan för då ska morsan bli fit har hon fått för sig. Det ska tydligen va nån slags gympa där man ska bli frisk och svettas eller nåt…jaja vi får väl se ;)

Imorn måste vi ställa klockan för då har vi en promenad inbokad med Mira halv 10. Då sover vi i vanliga fall men det ska bli skönt å komma upp i tid en dag också…ja morsan surrade nåt om det iaf. Jag bara förljer strömmen :o)


Jun 20 2010

Viktoria och Daniel…

…har fått tvillingar – skitcoola var dom!!! Häftigt å se riktiga kungligheter på nära håll, för älgen är ju faktiskt skogens konung så det så. Jag, morsan, Bellan, Linda och Jonas var till älgparken utanför Ockelbo för å kolla in läget i hägnet. På vägen hem åkte vi in till byn för å köpa en varmkorv på ikea :o) Sen åkte vi hem till Bellan och käkade lite, jag fick biffstroganoff och dom andra åt nåt grillat. Farsan har tydligen en heldag med jobbet så han har vi inte sett röken av idag, hoppas han har roligt! Och tror han att han ska få sova bort hela dan imorn så tror han fel ;)

Vi kör ett litet bildmaraton från dagen helt enkelt:

Imorn kommer Vilgot och Teddan hit och leker så jag hoppas det är lika bra väder som idag för då kan vi vara ute på gräsmattan och leka :0)

Nattinatt!


Jun 18 2010

Gunga is the shit!

Igår fick jag gunga med farsan i hängmattan, kittlade skönt i kistan kan ja lova *I like*

Efter gungerierna blev det kvällsgröt och sen försökte dom lägga mig igen hahaha :-D

Grötface!

Ikväll ska jag å farsan dra till Bellan och Jonas och leka för morsan ska på bio. Sist kom Bellan lite för nära så då tog jag mitt bästa grepp i hennes hår…det killades ju! Jag hoppas hon har förlåtit mig nu, fast jag kan inte lova att inte göra om det ;o) Imorn ska vi visst iväg och kolla in några älgar.

Ciao!