Apr 30 2010

Snälla rösta på mig :o)

Morsan har anmält mig till en tävling där man kan vinna å va på omslaget till tidningen Vi Föräldrar, fatta va coolt! Så jag (och morsan) skulle bli jätteglada om ni vill rösta på mig, det är superenkelt – bara å klicka på länken nedan:

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30476

Och tipsa alla ni känner också ;)


Apr 30 2010

Nu får det va nog…..

….med all sjukdom!!!! Farsan har varit sjuk ett par svängar och likaså morsan och så har jag varit sjuk också, i fem dar hade jag omkring 40 graders feber. Fick till och med träffa doktorn men hon sa att det inte var nån fara, inget rs-virus i sikte. Så det bidde ingen Stockholmsresa för oss :( Morsan å farsan skulle ju gå och se Bounce som hade sitt allra sista framträdande och så skulle vi träffa lite släkt och vänner…men det får bli en annan gång helt enkelt.

Det har alltså inte hänt så väldans mycket här sista 1½ veckan så det finns inte så mycket att uppdatera, morsan och jag har mest legat däckade på soffan och tyckt synd om oss själva. Lite bilder då:

Lägg märke till köttsåret på fingret som är resultatet av doktorsbesöket :-S

På lördan var morsan piggare så då tog dom mig i vagnen och gick en promenad till moster Linda som fyllde år och då fick vi veta att jag ska få en kusin till *hurra*!!! Och Figor var också där :)

På söndagen var jag lite piggare så då åkte vi till mormor och morfar en sväng och hälsade på, inte varje dag man får träffa alla samtidigt :) Fast jag var rätt trött så jag satt mest i olika knän och mös *I like*

Använde min snyggjacka för första gången :)

Isabella

Roliga typer det där!

Figor :)

Slänger in en bild på när jag fick testa min saab-trimmade merca innan jag blev sjuk, den har massor med roliga knappar och rattar och så spelar den musik – det ni:

Dä barå åk!

Igår var morsan så less på å va hemma och hon har klagat i flera dar på att hon har träsmak i baken så då åkte vi till köpis bara för se nåt annat. Fast det var ju jäkligt schysst av henne, jag menar jag såg ju ingenting där nere i vagnen där hon hade dumpat mig….så hon fick snällt bära runt på mig. Fast hon orkade inte så länge så tillslut gav jag upp mitt gnäll och sov istället. Så när vi kom hem byggde hon om vagnen så att jag kan sitta upp när jag åker. Ja rätt ska va rätt, jag vill väl också se vad som händer och sker! Så idag tog vi en premiärtur i ”nya” vagnen till affären och oj va mycket det fanns å se, snacka om att man har varit lurad i ett helt halvår :o)

Sittpremiär

Fast morsan å farsan håller på å jiddrar i att jag växer så fort så dom inte hinner med – men inse fakta liksom ;)

Ikväll ska vi träffa Teddan och Vilgot inklusive päron för å kolla in nån brasa, ska bli kul!!

På återseende :)


Apr 30 2010

Uppdatering på g…

…vi har lite trubbel med å få ordning på alla bilder bara så vi måste vänta tills farsan kommer hem och hjälper oss. Håll ut :)


Apr 21 2010

What the f**k


Apr 21 2010

Kusin vitamin

Igår var Alice här och lekte med mig några timmar, dom tog ett depåstopp här på väg ner till Stockholm. Hon var jätteduktig på å prata och rulla å hon fick låna mina leksaker och mitt gym!

Alice ♥

Lägg märke till att jag är alldeles ensam och övergiven där i bakgrunden ;)

Kusiner är vi ♥

Det bästa är att vi kommer träffas redan på lördag igen för då är vi också i Stockholm, och har vi tur så får vi träffa lilla Adam också som är Farsans och mosters kusins lilla kille som är född i början på mars :)

Tidigare i veckan provade jag min hoppgunga för första gången och det var en hit kan jag lova!!!

Hoppgunga is the shit ;)

Morsan är fortfarande sjuk så det är lugna gatan här hemma, fast det är väl lika bra å ladda eftersom det kommer bli massa flängande hela helgen, det ser vi fram emot!

Kram


Apr 19 2010

Faster

Igår var farsan lite piggare så då fick vi främmande på förmiddan. Mormor, morfar, Bellan, moster och Jonas var här. Jonas hade med sig en present till mig: Gurra Grå :) Det är en släkting till Göran grön som jag brukar gosa med när jag är hos Bellan – tack så jättemycket!!!

På eftermiddan tog vi en tur med bilen till KungsgårÅ´n för å kolla när faster Ã…sa tävlade med sin River. Ja farsan var väl egentligen inte helt hundra men han orkade inte höra på morsans gnäll om att hon hade trååååkigt. Fast det verkade som han också tyckte det var skönt å komma ut lite.

Faster Ã…sa tävlar.

Idag är det morsan som är sjuk….nu får det va nog tycker jag!!!

Gurra Grå!