Bebben är ute!

Adam har blivit storebror och jag har fått en ny kompis *thohooo*Sen nån gång ska vi hälsa på dom och då ska bebben få ett paket 🙂

Annars då, tja har inflammation i båda öronen igen, lite tungt å andas och en hosta som för all del har blivit bättre sista 2 dagarna. Skönt. Det pratas om nå rör jag ska få i öronen, återkommer om det.

Idag har jag börjat överskolning till stora huset på dagis, nemas problemas! Hade jättekul där så det blir nog bra, är ju flera kompisar som ska med också 🙂 Lite svårt å leka med småttingarna ibland, och dom kan ju inte prata heller. Men det är roligt där med. Synd bara att Bellan slutar på ”smultron” samma dag som jag börjar på riktigt 🙁

Morsan har börjat måla på övervåningen och jag får hjälpa till lite ibland, superduperkul! Jag gillar å hjälpa till…eller…jag gillar å göra själv 😉

Nä, nu mellis 🙂


Lämna ett svar