Advent

 

Jo det ska visst va första advent idag, fast det känns nästan som vår till och från. Fast idag snöade det litegrann men mest regnade det. Igår hade vi en heldag ute hos ”Benna” och Bibbie” – vi bakade pepparkakor med varierande resultat (själv förstod jag inte riktigt vitsen med att göra kakor när det var enklare och godare å äta upp degen direkt men men vad har väl jag å säga till om?), lekte, bråkade, ramlade ner från soffan och landade på huvudet, dansade och åt pizza. En riktig toppendag helt enkelt!

Idag har vi varit hemma och fikat hos mormor och morfar – vi hade med oss en present till morfar eftersom han fyller år imorn. Mormor hade glömt att han fyller år (fast säg det inte till nån) så vi ska dit och fika imorn igen och fira honom – vilken tur att mormor glömt, kanske blir så när man blir pensionär 😉

Nästa helg ska vi fira Gabriel som fyller ett helt år den 10/12! Ska bli superkul för både Anette, Johanna (och förhoppningsvis gammelfarmor) och Figor kommer också dit Rött hjärta

Jag har ju förresten fyllt hela 2 år jag, massor med fint besök och fina presenter har jag fått! Och jag har blivit så stor att jag fått en stor säng också (Bellans gamla – tack ”Benna”!) för morsan och farsan börjar bli lite oroliga att jag ska ramla och slå mig när jag klättrar på gammelsängen. Fast jag sover fortfarande i min gamla säng för det finns ingen madrass i den nya än – ojojoj va jobbigt dom kommer få det när jag kan smyga in till dom själv och lägga mig på nätterna 😉

För ett år sen var jag så feg att jag inte vågade gå utan att släppa taget om vad det nu än var som gick att hålla sig i – värsta bebisen hehe

Och för 2 år sen var jag en äkta bebis 🙂

 

Allting är toppenbra just nu, förutom en sak och det är att jag saknar min farfar.

 


Lämna ett svar