Pannkaka is the shit!

Gärna med lite grädde och messmör *mumma* Morsan stekte en laddning i torsdags och jag tyckte det var så gott så jag apploderade efter varje tugga :o) Mera sånt! En annan favorit är filmjölk, funkar lika bra naturell som med nåt gott i – testa det vettja 😉

Härom kvällen hade jag lite svårt å somna men efter en sådär 2 timmar gav jag upp, men tydligen levde jag om i sömnen för när morsan och farsan gick och la sig låg jag med fötterna på huvudkudden….och så fick jag ligga. När jag vaknade för mitt (första?) nattliga mål ställde jag mig upp och skrek i sängen som vanligt och helt plötsligt tändes lampan bakom mig! Jag hade helt enkelt stått och gormat rakt in i väggen som var typ 1 dm framför mig – PINSAMT!!!

Den här veckan har vi mest varit hemma och lekt och städat med ett och annat avbrott för öppna förskolan. Softish. Imorn ska jag till mormor och morfar en sväng och sen vet jag inte vad som händer men det visar sig.


Ett svar till “Pannkaka is the shit!”

  • Elsa skriver:

    Pannkaka är verkligen gott! Teodor kan smälla i sig fyra stora och Vilgot brukar storgrina när pannkakan är slut 😉 Nu står han ju jättefint utan stöd, stora killen! Snart springer han!

Lämna ett svar