Vad tycks?

Visst är det snyggt här inne 😉

Så vad har hänt på sistone… Jo i söndags var vi å simmade igen, i like to simma! Gjorde flera dyk varav några mellan morsan och farsan, alltså dom typ kastar mig under vattnet till varandra…svårt å förklara. Melvin var också där med sin morsa och mormor!

Annars var vi bara hemma i helgen, jag lekte och hjälpte till när dom gjorde sista rycket i hallen. Nu är trösklarna borta så nu kan jag lova att man får hålla undan tårna när jag gasar runt med gåstolen, annars ryker dom. Sen så har ju farsan satt upp nåt jäklans galler så jag inte kan klättra upp i trappan som jag vill…typiskt. Men jag kommer nog på nåt. Annars får väl Alice hjälpa mig å klura ut nåt i nästa vecka 😉

Farsan är ju pappaledig på måndagarna numera så då ser lekarna lite annorlunda ut….kul som f-n 😀

Den här veckan är ordningen återställd så idag var vi på öppna igen, många bekanta ansikten där – kul :o)

Nu har jag supermycket å se fram emot för imorn ska jag få träffa Melvin, på torsdag blir det öppna, på lördag ska mormor och morfar va barnvakt åt mig och Bellan och sen på tisdag kommer Alice hit och stannar ända till söndag 🙂 Då ska vi hinna med lite barnrytmik och annat bus *längtar*

Kram på er alla!


Ett svar till “Vad tycks?”

  • Elsa skriver:

    Jag tror att det känns lite extra jobbigt när ungarnas kusiner är såna där lyxiga ungar som sover och sover och sover… Avundsjukan sätter in, den där fula häxan som önskar att alla andra ungar också skulle vakna och vilja ha mammas uppmärksamhet en gång i halvtimmen under 12 timmar 😉 Äsch, jag vet ju att det kommer bli bättre sen, men ja du vet, när man är trött så är typ ingenting positivt… Dessutom är han förkyld – IGEN!

Lämna ett svar