Lite bilder

Tja!

Idag har vi haft finbesök av Teddan och Vilgot + päron – hur kul som helst. Struntade tom i å sova för så kul var det 🙂 Sen var jag och morsan hem till mormor och morfar och blev lite bortskämda för farsan skulle på hockey. Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från sista tiden, håll till godo 😉

Från idag:

Funderar på om det är möjligt å få en bild på oss 3 när alla ser normala ut…förmodligen inte 😉

Från veckan som varit:

S.M.I.L.E

Imorn ska vi simma :o)

//Max


3 svar till “Lite bilder”

 • Elsa skriver:

  Absolut Pia, jag räknar med att du säger åt honom om du tycker att han gör fel. Han är dessutom så van vid andra auktoriteter via dagis så han kan hantera att andra säger åt på skarpen.

  Och tack, detsamma! Max har tur som har dig och Roger, och vilka fina bilder 🙂

  Somnade han så småningom?

 • Elsa skriver:

  Känner igen det där kan jag säga! Ibland känns det lättare att vara helt själv än med sambo för jag blir bara irriterad på N när han inte går upp och tar hand om barnen på morgonen, utan det är alltid jag. Irritationen tar ju mängder av energi också så då blir man tröttare än man var innan… Stackarn som har sån hosta då, det är skit att ha hosta innan man är 2 år eftersom de inte får ordenlig medicin för det. Den där mollipecten eller vad den nu heter är ju bara skit. Tacka vettja cocillana, men den innehåller morfin så den får ju inte så små barn :/ Hoppas han blir kvitt hostan snart!!

 • Elsa skriver:

  Jag har nog kvar kvittot, men jag får inte ens ut sängen hel ur sovrummet så jag monterar isär den istället. Tack ändå!!
  Det är öppet 12:30-15 på onsdag. Jag kanske kan ta mig dit 🙂 Ska ju hämta Teodor kl 14 men det ligger nära.

Lämna ett svar