Hmm…

Har haft det lite jobbigt senaste nätterna och även på dagarna för jag får så svårt å andas å hostar och sånt. Och sen blir man ju trött på dagarna när man är vaken på nätterna. Inge kul 🙁 Ã… ingen doktor vill titta på mig så jag kanske kan få nån medicin…morsan tror det är krupp men vi vet ju inte egnetligen… Men men jag är bättre idag än igår iaf så vi får väl hoppas det fortsätter så för det här är inge roligt. Jag brukar iaf få sova utomhus på dagarna för kyla ska va bra om man har krupp, ja vi går ju ut på nätterna också när det är jobbigt.

Morsan tog kort på mig när jag sov för hon tycker det ser så läskigt ut när jag sover med öppna ögon hehe :b

Idag har vi iaf varit till bvc och träffat lite andra groggar och efter det tog jag och morsan en lååång promenad till mormor och morfar, morsan var alldeles svettig och slut för det var motvind hela vägen – jag hade det rätt soft i vagnen så jag tog en liten tupplur! Sen så fick mormor lite blommor och presenter för hon fyller år idag *GRATTIS* :o) Jag fick också presenter av mormor, en stickad fuskpolo som jag ska ha i vinter när det är kallt och en skitsnygg pyamas. Undrar om jag måste ge nån presenter när jag fyller år???

Imorn blir det öppna igen för hela slanten på förmiddan sen får vi se vad som händer 🙂

See yáll!

Morsan bara pussas och pussas.....*suck*


Ett svar till “Hmm…”

  • Elsa skriver:

    Jag hoppas att plutt mår bättre!

    Jo det finns nog ståbrädor på tradera men de förstörs så lätt att man helst vill ha en ny, plasten liksom skavs ner och hjulen börjar skeva efter ett tag. Men jag ska se om jag kanske kan få tag på reservdelar till den vi har så att jag kan laga den.

Lämna ett svar