Öppna förskolan….

…för andra dan i rad har va varit där, igår på Brynäs med Teddan och Vilgot och idag här i Bomhus men Tindra. Coolt att jag inte är minst längre, jag var ju 3 månader när jag började och var fortfarande minst när sommarn kom men nu är jag typ i mitten. Den yngsta idag var 2 månader och den äldsta nästan 2 år, hittade en kul tjej som hette Julia som jag lekte med tills hon fick nån slags glädjefnatt så jag höll på å sk#§a på mig. Då var det inge roligt nå mer.

Morsan har köpt en ny sjal som hon ska bära mig i för den gamla är för små bebisar, man ser ju mycket bättre där uppe med henne. Vi måste träna lite mer bara så :o)

I lördags var vi och hälsade på Adam i Valbo, vi började med att sova om varandra som vanligt men sen kunde vi leka i hans nya sandlåda – en sån vill jag också ha!!! Och så fick jag gunga i hans gunga, fasen det är ju skandal att morsan FORTFARANDE inte köpt nån gunga åt mig, kommer nog inte hända det här året iaf. Och cykla har hon också pratat om länge men det blir aldrig av det heller för jag har ingen hjälm. Typiskt!

Vad har hänt annars då – jo morsan och farsan har sänkt min säng ett hack. Schysst liksom, när man äntligen börjar få ordning på tentaklerna så att man har en ärlig chans å fly så sabbar dom det. Jag gjorde iaf ett snyggt försök dan efter när jag sov -trodde dom ja – middag för då hade jag gömt walky-talky:n under Svea (min sängpolare) så att dom inte skulle höra vad jag höll på med och satt mig upp men så kom farsan in och förstörde. Hmpf… Ja ja….jag har väl några veckor/månader på mig för sängen är iaf inte i botten ;o)

Morsan har fått värsta rycket här hemma och har äntligen fått upp min fina badrumstavla som vi vann för läääänge sen. Snyggt blev det!

Det går ju inte å leka som man vill här hemma nu för det ligger plankor, verktyg och massa andra grejer över allt och dom får man tydligen inte leka med. Inte ens gåstolen kan jag köra för det finns ingen plats 🙁 Imorn ska jag iaf få vara hos mormor och morfar en stund på kvällen så dom kan röja undan lite här hemma Finally liksom!

Kollar att det är ordentligt målat och att färgen torkat riktigt!

Annars har jag inget nytt å komma med förutom att det nog är fler tänder på g för ibland, särskilt på kvällarna, är det ömt och kli-igt i munnen. Vi har ju redan vart på studiebesök hos tandläkarn med morsans och farsans föräldragrupp på bvc men nästa gång jag ska till Lilian så ska jag få träffa en tandhygienist på nära håll…lite scary men är hon dum så kan ju hon räkna mina tandavtryck i sitt finger sen!

Nä nu ska jag sova (tror morsan ja)! Byebye 😉


Lämna ett svar