Nä nu är det verkligen på tiden….

….för en uppdatering! Har ju varit rätt varmt sista veckorna så datorn har knappast varit igång kan ja säga. Undrar vart jag ska börja?

Har träffat Bellan och mormor och morfar massor (dom har henne den här veckan för dagis är stängt), kul och det är ännu roligare å se hur Bellan kör slut på dom hehe Vänta bara tills jag kan fara runt och dom ska ha oss samtidigt 😉 Vi har hunnit med och busa hemma hos Bellan, på köpis, på Forsbybadet och imorn ska vi till Boulognern å leka 🙂 I forsby var det jättebra och varmt i vattnet och där träffade vi Adam med bihang 😉 Adam var på världens bästa humör och bara skrattade hela tiden.

Och i helgen som var åkte vi till Öregrund för lite familjemys i stugan, Figor var också där. På lördan var jag hemma och lekte med mormor medans dom andra åkte båt och badade och fiskade, och på söndan åkte vi och badade allihopa på ett ställe som heter Sund, där brukade mormor och morfar vara med morsan när hon var lika liten som jag är nu, och morsan gick på simskola där också för måååånga år sen! Där var förresten Bellan och Jonas med också 🙂

Förra veckan var jag och morsan hem till Catrin med familj och hälsade på och det var supermysigt, jag hade knappt tid å sova middag. Jag blev uppvaktad och ompysslad hela tiden av brudarna, supernice 🙂 Tyvärr har morsan glömt kameran i bilen så jag kan inte lägga ut några foton än…

Dan efter var vi iaf på marknad i Ockelbo för å spana på morsans och farsans favorit Uno Svenningsson, och jag kände igen soundet! Både från när jag låg i magen och när jag doppades 😉 Uno var bäst men värmen var lite väl varm för min smak…. Efter Uno åkte vi till Axmar Brygga för å käka och det var jättefint men svetten lackade. Ingen ac där inte så det var nästan lika varmt i restaurangen som ute *pust* När vi hade ätit klart åkte vi och hälsade på Adam med familj som var i deras stuga i Axmar och ÄNTLIGEN fick man svalka sig i ett bad! Jag och Adam tog baljan medans dom andra fick förfrysa sig i havet 🙂 Marcus och Nanna gjorde oss sällskap hela långa dagen – alltid lika trevligt!

Sen så har vi ju såklart badat i min pool här hemma i denna tropiska hetta, tror det är farsan som njutit mest 😉

Igår var vi förresten och hälsade på Olivia som är en månad gammal, dom tyckte hon hade blivit så stor och tung som hade gått upp 700 gram men det gick snabbt över när dom fick hålla i lilla mig hehe

Det här blev ett långt inlägg men så går det när man är lite slö, det är ju svårt å va annat när det är sånt här väder. Har säkert glömt massor vi gjort men då är det så 😉 Ska gö mitt bästa å uppdatera lite oftare!

Glöm inte å kolla in min tandkarta 😉

Kram


Lämna ett svar