Morsans dag…

Idag är det tydligen alla mammors dag, jag har firat henne genom att bita henne i fingret, hakan, tutten och armbågen! Farsan jobbar hela dan idagÅ  så jag och morsan har varit med Bellan och Linda till Furuvik – Bellan körde en sväng med ponnyridning medans jag slappade i vagnen:

Annars har det väl inte hänt så mycket idag eller den senaste veckan heller för den delen…det rullar på liksom. Fast jag tror morsan börjar få lite lappsjuka här hemma emellanåt när vi inte har nåt planerat å se fram emot… Nästa helg är i alla fall fullsmetad för då är det studentfirande, grillning och 1-års kalas på schemat. Najs :o)

Kör allt mer med mitt vrålåk här hemma och tro det eller ej men igår tog jag mig fram ett par cm :b

Rallyräser

Fast ibland är det ju mer spännande bakom en, måste ta en kik med jämna mellanrum och kolla så man inte missar nåt…

Man skulle ha haft ett par backspeglar...

Farsan köpte skitcoola brillor till mig igår (som morsan lyckades dumpa på parkeringen i morse fast farsan hittade på dom *pucko*) som ni bara måste få se! Här är dom:

God natt, och grattis alla mammor ♥


Lämna ett svar