Min första tand!!!

Tja!

I söndags fick jag min första tand, och idag fick jag min förtsa tandborste :b Morsan kände den när vi var och hälsade på Adam, ja hon har gått och känt i flera dagar för hon trodde nog att det var på gång eftersom jag sovit så dåligt och varit gnällig och så…så nu är min fina tandkarta uppdaterad!  Adam hade förresten massa roliga leksaker fast han ville helst inte att jag skulle leka med dom för han slet dom ur händerna på mig hela tiden – det ska jag komma ihåg nästa gång han hälsar på mig 😉 Fast jag fick låna hans gåstol och då var han supersnäll och visade hur man skulle göra med alla ”tillbehör”, schysst!

I fredgas åkte vi till Östhammar för att bo hos min gammelfarmor en natt innan vi skulle stå på loppis på lördan, fast hon hade blivit inlagd på sjukhuset 🙁  Vi var i alla fall och hälsade på henne och hon verkade må ganska bra så jag hoppas hon får komma hem snart igen. Loppisen gick tydligen rätt bra för morsan och farsan så nu kan dom köpa ännu mer grejer till mig! Jag sov ganska mycket och sen så var ju både mormor, morfar, Anette och Johanna där och lekte med mig! Fast det var varmt och jag fick inte vara i solen så jag fick ha långa ärmar fast jag helst velat vara utan kläder….snyggaste solhatten har jag ju i alla fall och den var faktiskt skön å ha när det var så ljust!

Vårat stånd!

Igår var vi och hälsade på farsan på jobbet, det var rätt länge sen sist så alla tyckte jag hade blivit så stor 🙂 På eftermiddan var vi barnvakt till Bellan en liten stund och sen kom Linda, Jonas, mormor och morfar hit och hälsade på. Jag hade en rätt jobbig kväll också för jag kunde/ville inte sova….kunde inte riktigt slappna av och komma till ro liksom. Somnade halv 8 men en halvtimme senare var det kört och sen kämpade vi på bra (jag med att hålla mig vaken och morsan och farsan med att få mig att somna) ända tills klockan 11. Vid halv 11 tänkte farsan gå ut med mig i vagnen en sväng och då blev jag så här glad:

Fast så fort vi kom utanför dörren började jag gallskrika för då var inte morsan inom synhåll längre. Så det blev en kort promenad runt hörnet och tillbaks :b

Idag har jag och morsan varit till köpis och fördrivit tiden lite och fikat med hennes jobbarkompisar och alldeles strax ska vi åka hem till Vilgot och Teodor och hälsa på – ska bli kul för det är länge sen vi sågs nu 🙂 Så nu lär jag göra ett ryck helt enkelt!

På återseende!


Ett svar till “Min första tand!!!”

  • Linda skriver:

    vilket underbart skratt. satt och skrattade högt jag också när jag tittade på filmsnutten. värlens finast Max!

Lämna ett svar