Ja då var det väl dags…

….för en liten uppdatering :o)

I helgen som var tog vi som sagt en liten tripp till Sundsvall för Alice skulle ju doppas. Vi han träffa massa folk och släktingar så det var supernajs!

Pyamasmys

Doppdags!

Jag och Majsan

Det blev rätt mycket bilder så jag kanske lägger ut lite mer i galleriet sen :o)

I tisdags var det sista öppna förskolan för den här terminen, tråkigt nog…fast jag har i alla fall träffat lite nya polare, sist var vi ett gäng på 6 barnvagnar + morsor som var på bomhuspromenad! Är väl bara å vänta tills det drar igång igen till hösten. På eftermiddan kom Adam hit och hälsade på, det var inte igår direkt. Han är inte så van med mindre ungar så han tycker jag är skitcool och intressant, men ibland snor han mina leksaker fast han ger tillbaka dom igen också (oftast). Vi var ut på gräsmattan en sväng å lekte och käkade majskrokar sen vart det en promenad igen. Ett jäkla promenerande blir det. Fast nu kan man ju ha kortärmat och så slipper man ju den där filten som morsan försöker dra på en hela tiden.

Jag och Adam

I onsdags tyckte morsan att vi skulle gå på promenad igen…men det tyckte inte riktigt jag då….fast hon hade nån bra grej som hon band fast mig med på sin mage och då såg man mycket bättre så då var det helt ok igen 🙂 Sen när vi kom hem fick jag åka lite bil, fast det är ju lite svårt när jag inte riktigt når ner till golvet, men den spelar bra låtar och så kan man äta på den!!!

På kvällen fick jag bada i badkaret med morsan och det var superkul, fick leka med en firre och en svart badanka. Sen efteråt var jag så trött att jag somnade på 2 röda (efter lite käk förståss, kan ju inte lägga sig hungrig det säger morsan också) kl 7. Sen att jag vaknade en halvtimme senare och inte somnade förrän halv 11 är en annan historia :o)

Jag och Anki 🙂

Igår (efter en ….vänta ska ni få höra….PROMENAD med Mira *ler*) var vi ner på stan och lunchade med farsan, Marcus och Nanna innan vi drog till Owe Janssons (butik i Valboskogarna) och mötte upp Adam + morsa igen. Morsorna shoppade lite onödigheter och sen fikade vi innan vi åkte vidare till köpis där jag fick lite sommarkläder, som det var idag står man ju inte riktigt ut…. Fick lite kortärmade bodysar, t-shirts och shorts – välbehövligt en dag som denna!

Fikatajm

Ikväll ska vi åka och sova över hos gammelfarmor och det ska bli jättemysigt! Morsan, farsan, mormor, morfar och gammelfaster ska sälja lite skrot på en loppis på lördag så det är storrensning här hemma, hoppas dom inte säljer mig bara ;o)

Idag har vi förresten varit på promenad!

Kram alla!


Lämna ett svar