Nya ljud och smaker

I måndags var det dags å näcka på bvc igen så dom kunde kolla hur tung jag var å så…vågen stannade på 9755 gram. Dessutom hade jag växt ett par cm på längden också så nu är jag hela 69.2 cm lång – snart har man sräckt 7:an 😉

Igår fick jag testa å käka majskrokar för första gången – coolt! Vart ju lite kladdigt å så (morsan plockar fortfarande stelnad majskrok ur håret på mig) men kul å äta själv för en gångs skull! Fast det var inte helt lätt…

Sen på kvällen blev jag filmad när jag testade mitt nya ljud – kolla om ni orkar :o)

Imorn drar vi till Sundsvall och hälsar på för Alice ska doppas på lördag, fasiken va vi ska leka :o)

Kram


3 svar till “Nya ljud och smaker”

  • SoffiZ-Oliwers mamma skriver:

    Hej! Vinnaren i min tävling är nu publicerad, kika in och titta om det var du som vann:)

  • Elsa skriver:

    Nää vilken osis att han hann ploppa ut innan ni hann fotografera! Vi var och fotade i v 32 (tror jag att det var).. Nedrans lille Max som ville komma ut redan i v 36! Men skönt samtidigt att du slapp vänta så mkt på att få se honom 😉

  • pia skriver:

    Ja det var synd….men vi får ta fina barnbilder istället. Det var rätt skönt att få åka in och föda ifred och att ingen hade en aning….var skitkul med alla reaktioner sen när vi började ringa och mms:a :o)

Lämna ett svar