Östhammar

Idag har jag och morsan varit i Östhammar hela dan, farsan dumpade mig, morsan och mormor där för han skulle till Gimo på nån bilträff eller vad det nu var…morfar var redan där. Vi var först hemma hos gammelfarmor och fikade och sen gick vi en runda på stan och kollade när morsans kusin sprang stadsloppet med sin kille Fredrik – det var så kallt ute och jag var så skönt nerbäddad i vagnen så jag hade tyvärr somnat när hon sprang förbi oss men morsan sa att hon var superduktig! Efter det så gick vi hem till gf igen och myste lite innan farsan kom dit. Efter maten vart jag alldeles trött och förtvivlad, blev lite mycket helt enkelt när alla ville bära och gulla med mig hela tiden…bara morsan som dög då. Och jag somnade i bilstolen så fort dom satte ner mig när vi skulle åka hem, och sen vaknade jag alldeles ensam i en tom bil………trodde jag – så jag satte igång brandlarmet direkt. Men det visade sig att morsan hade sprungit in på affärn och farsan satt i framsätet så jag såg han inte. Tur!

Har varit en lång och rolig dag men också lite jobbig så här på slutet. Nu är farsan på cruising nere på stan och jag myser med morsan 🙂

Jag glömde mössan i bilen när farsan åkte så jag fick helt enkelt låna morfars :b

Gammelfarmor och jag 🙂

Fredrik och Johanna - dom gillar jag!

Morfarsmys.

När vi kom hem och jag hade lugnat ner mig kom jag på en helt ny grej att roa mig med, farsan filmade så ni kan få se själva:


Lämna ett svar