Flänger vidare

Tjaba!
Idag har vi varit på långpromenad med Melvin och Alexander och det hade väl varit bra om det inte blåste så satans mycket rätt in i vagnen, och sol i ögonen fick man också för morsan hade glömt mitt parasoll hemma…tillslut fick hon till det med en filt. Hon är inte så smart alla gånger förstår ni för allt hon hade behövt göra var att klicka över styret på andra sidan. Ja säger då det 😉
På eftermiddan var det dags å träffa doktorn igen för jag rosslar lite när jag andas och så hostar jag en del men de va inge fel på mig int´, fick med oss lite hostmedicin bara men jag har inte behövt ta det än som tur är! Morsan tycker att hon lika bra kan få ett eget rum på hälsocentralen för hon har varit där så mycket nu dom sista månaderna :b

Den här synen möttes farsan av när han kom hem från jobbet så då åkte kameran fram :o)

Morsan har börjat sova middag med mig på eftermiddagarna *myyys*
Imorn drar vi till Easthammer för å hälsa på gammelfarmor och morsans faster och kusin, det ser vi fram emot! Sen på söndag är det sista babysimmet för terminen *snyft*
På återseende!


Lämna ett svar