Moster på besök

Nu har moster Fia varit här och hälsat på några dar och hon har lekt jättemycket med mig, och så har hon bytt mina blöjor och torkat mitt kräk och sovit middag med mig – riktigt mysigt!!! Morsan har med andra ord haft lite ledigt så hon har sovit middag nu i 3 dar i rad.

Moster och jag 🙂

Jag har förresten ett nytt intresse och det är att pilla folk i ansiktet, helst i ögonen och i munnen. Dom lär ju fatta att man vill känna efter när dom håller på å pratar å blinkar å lipar…och det är klart att man måste dra lite i håret om nån är där och viftar med det! En annan grej jag har börjat med senaste veckan är å fixa bajsblöjor mitt i natten, är rätt kul å se morsans min när hon släpar sig upp kl 4 *hehehe*, och vill man gosa lite är det bara å gurgla och skratta lite. Och det slutar alltid med att man får tutte – kan det bli bättre??? Don´t think so! Farsan har typ aldrig bytt en blöja på natten, han ligger som ett slakt å snarkar. Fast en gång erkände han för morsan att han bara låtsades sova för han orkade inte gå upp…skulle han INTE gjort 😉

Pilla lite...

Igår var vi på öppna förskolan för första gången på superlänge, alla tyckte jag hade blivit så stor (som vanligt). Och så fick jag träffa ett gäng magkompisar som var där, ja alltså när jag låg i magen så träffade morsan och farsan andra magar och nu var dom bebisar precis som jag! Vi var ut på promenad med Melvin och Alexander och deras mammor efteråt och vi ska träffa dom imorn igen *I like* 🙂

Idag var Mira här och hälsade på efter våran promenad, fast jag var lite trött i ögat så hon fick roa sig själv med mina leksaker. Men det gick ju det mä!

Mira

Tänkte köra ett litet månadsmedley på mig själv 😉

2 dagar gammal

2 veckor gammal

1 månad gammal - samma dag som Alice föddes, 5/12

2 månader gammal

3 månader gammal

4 månader gammal

5 månader gammal

6 månader gammal


Lämna ett svar