6 månader

Japp, idag i detta nu har jag andats i 6 månader och 4 timmar och 40 minuter. Konstigt det där för trots att det inte är så länge säger morsan som det känns att jag nästan alltid har funnits – det måste betyda att hon gillar mig!

Idag har vi varit på stan hela dan med Adam + morsa, riktigt najs. Vi var in på Lindex och hämtade ett paket till mig som jag fick helt gratis med massa kula grejer i, bland annat en boll som jag diggar hårt. Adam ”fyller” förresten hela 11 månader idag så snart får man gå på kalas igen 😉

Igår var vi och simmade igen, hade inget minne av att det var så roligt….det fanns ju massa roliga leksaker som man kunde jaga i vattnet och när vi sjöng och morsan lyfte upp mig i luften nästan dog jag av skratt. Var ju över en månad sen vi var där och nu fick vi veta att det bara är en gång kvar före sommarn så då blir det till å bada på egen hand efter det. Jag ska nog få prova en sån där flytväst då tror jag för en sån säger morsan (och alla fröknar på babysimmet också) att jag måste ha, tydligen har morfar nån slags grej som man åker i på vattnet och då ska man ha en sån. Blir nog bra det.

I fredags hälsade vi på Teodor och Vilgot och så gick vi till en park där dom tände en eld som blev till rök…..fattar inte riktigt grejen med det där men man tar väl seden dit man kommer. Lite bilder:

Teddan och jag chillade i soffan 🙂

Morsan lånade Vilgot som fyllde en månad dagen till ära!

Jag tog det piano vid kasen jag. Hade det rätt bra ändå i vagnen för alla såg så frussna ut där uppe :b

Natti natt go vänner!


Ett svar till “6 månader”

  • Elsa skriver:

    Stora killen nu ju!! Tänk, 6 månader… Om lika lång tid är han ju ett år! Jag kan inte sluta tycka att det är lite läskigt att det blir så påtagligt hur snabbt tiden och livet går när man fått barn!

    Klart vi röstar på Max som omslagsbebis 😀

Lämna ett svar