Helg igen

Tja!

Idag har jag varit och vägt och mätt mig igen: nästan 8 kg tung (7720gram) och 62.8 cm lång – det ni!

Ja vad har hänt i veckan då? I tisdags var jag å morsan på öppna förskolan som vanligt, det var kul! Alla stora barn som är några månader äldre än mig tycker jag är skitcool, dom står och tittar och klappar och känner och sen sjunger dom för mig så jag somnar – hur schysst som helst! Sen sov jag jättelänge för morsan och Adrians morsa gick på långpromenad och det gillar jag.

Sen på kvällen åkte vi iväg och träffa nån tant som pratade om Gud och sa att hon skulle hälla vatten på mig, men jag satt i min bilstol och ignorerade henne….kändes lite skumt det dära…

Sen på Onsdagen kom Alvin hit igen och han är jätteliten fast han bara är 20 dar yngre än mig, vänta ska ni få se…

Babytalk

För det kan väl inte va jag som är stor heller… Ja ja skit samma. Vi gick på bio i alla fall, Valentines Day. Att dom alltid ska visa såna dära sliskiga chickflicks, var ju lika bra å passa på å sova ju. Fast Alvin sov inte så mycket för jag tror han hade ont i magen stackarn. Nästa gång ska dom visa Farsan så då ska jag va vaken!

Alvin

Efter filmen åkte Alvin hem så då gick jag å morsan å käka lunch med Annika, morsans gamla jobbarkompis, men dom var så tråkiga så jag sov då också!

Igår fick jag mysa med moster igen *I like* (ja man börjar ju svänga sig med engelska termer här hemma numer…) när morsan skulle till skolan! Sen på kvällen när farsan kom hem gjorde jag ett lass i blöjan haha, ja dom hade ju väntat i 3 dar på att jag skulle göra nåt…..så då gjorde jag nåt! Fast jag har spart mer åt dom till nästa gång 😉

Min nya hobby är att sitta upp UTAN STÖD (ja nån måste ju hålla i mig men jag vill inte sitta lutad mot något). Och jag älskar å stå i morsans och farsans knä, fattar inte varför jag inte tänkt på det förut – man ser ju allt så mycket bättre ju!

Ikväll ska jag och morsan hem till mormor och morfar för farsan ska ut å spela biljard med Graafjäveln. Ja morfar han är ju rolig han så det ser vi fram emot.

See ya!

Jag helst vill jag ju sitta själv men det funkar inte riktigt än...


Lämna ett svar