Valbo

Idag har jag och morsan varit i Valbo hela dan och hälsat på Adam och hans morsa. Dom fick för sig å gå på promenad hur långt som helst och vi klagade inte, är ju hur superskönt å ligga nerbäddad i en varm vagn och lyssna på omgivningen och sova. När vi kom hem var jag vrålhungrig och så var det ju skitdag också eftersom jag inte gjorde nåt igår, så det slutade med att jag fick bada i Adams badbalja – det var kul! Adam tyckte jag var jätterolig och han kan nästan krypa nu, och så hade han en skitcool gåstol som han sprang runt med – snart kan nog jag börja använda min också 😉

Nu är vi hemma med farsan, ja han fick förresten också byta en liten bajsblöja när han kom hem (hade spart lite till honom).

Nu ska vi mysa ner oss i soffan, so long!

Jag och Adam för några veckor sen


Lämna ett svar