Frisk igen, nästan :)

Hej hej hallå!

Efter feber, snor och nysattacker är jag tillbaks till mitt gamla jag igen. Ja i stort sett, är ju fortfarande lite snorig men jag mår mycket bättre – morsan har tom lagt undan snorsugen!

I fredags fick jag äntligen träffa moster Fia och morbror Igor igen, jag var ifs rätt hängig och lite febrig men jag var ändå glad och skrattade. Kan man göra annat liksom?!

My cousin 🙂

Bellan var också där för hon skulle sova över hos mormor och morfar – tänk sen när vi sover över där samtidig vad vi ska busa och köra slut på dom 🙂

Figor

Jag fick skitcoola presenter av dom – en ascool kepa och en skitsnygg jacka! Dom ska jag ha sen i vår och fy f-n vad jag kommer att äga i Södra Bomhus!!!

Min nya keps!

Jackan

Innan vi åkte hem så låg jag och mormor och lekte en stund på golvet 🙂

Golvlek

På lördan sov vi till kvart i 12 – sweet! På dan tog vi det rätt lugnt eftersom jag fortfarande hade feber och var snorig som en gnu. På eftermiddan åkte vi och handlade massa gotta för Figor och mormor och morfar skulle hälsa på oss på kvällen och kolla på melodifestivalen (jag höll mig till mjölk som vanligt jag, har ingen lust med massa utsvävningar. Varför byta ut nåt som funkar liksom…..men jag sa inget – mer mjölk åt mig då ju).

På kvällen mådde jag bättre och var riktig pratsjuk och myssugen!

Mysigt

Där somnade jag gott 🙂

Men det var faktiskt inte bara jag som somna….

Morsan var också trött!

Igår var det lugna gatan, farsan var tvungen å jobba så då tog jag, mormor och morfar en promenad. Sen kom farsans kompis Micke hit och hälsade på en snabbis på kvällen, rolig typ det där 🙂 Det är av honom jag fått min coola pyamas med grävmaskiner på!

För övrigt så har jag infört nya skitrutiner här hemma – jag låter bli att skita ena dan för att skita ett jättelass nästa dag 🙂 Det så himla kul å se deras miner när det är bajs överallt och det slutar alltid med att jag får bada.  Ja vaddå, måste ju påverka det lilla jag kan! Och idag gjorde jag inte bara översvämning i blöjan utan under näsa också hehe

Snor everywhere!

Sen så har jag fått en skitsnygg burk av morsan där jag ska alla mina nappar så nu slipper dom springa och leta överallt 🙂

Här ska jag ha mina naps 😉

Nappar

Nä nu ska jag träffa John Blund så jag är pigg när vi ska till öppna förskolan imorn – god natt alla!

God natt!


Lämna ett svar