Mys med moster

Idag var det dags för morsan å åka till skolan igen så då var moster här och mös med mig *I like* Det där med skola verkar ju jobbigt…tur att man slipper än så länge.

Jag tror morsan är lite trött idag för hon bara gäspar och gäspar. Vi var faktiskt uppe före farsan idag (morsan hade ställt klockan för hon skulle plugga) fast han skulle till jobbet, och det var nog tack vare mig som han till slut klev upp, bara gnällde och gnydde litegrann hur lätt som helst – han borde anställa mig som väckarklocka!

I helgen ska jag äntligen få träffa moster Fia och farbror Igor *thohoo* Morsan och moster ska tydligen se på melodifestivalen så farsan funderar på att dra med sig Igor och spela biljard eller nåt – hoppas jag får följa med för den dära festivalen vet jag inte om ja gillar……

Igår fick jag testa min egna riktiga stol för första gången och det var faktiskt helt ok lär jag säga 🙂

Min stol och jag

På kvällen var det årsmöte för våran bostadsrättsförening så då följde jag med men det var så tråkigt att jag somnade (det gjorde nästan morsan och farsan också) och sen åkte farsan iväg på saab-fika medans jag och morsangick hem och badade, sen kollade vi på NIP/TUCK på ettan. Säger bara det: är det nån såpa man ska följa så är det den 😀

Jag och morsan kollar på tv.


Lämna ett svar