Öppna förskolan

Idag hade morsan satt väckarklockan på ringning för att vi skulle gå till öppna förskolan. Varken hon eller jag fattar varför dom ska ha det så satans tidigt, kl 9-11. Vi brukar ju sova rätt länge fast både hon och jag tycker ändå att det är rätt skönt å va uppe i tid, det är att vakna som är jobbigt!

Det var i alla fall jättemånga barn att titta på där, och dom tittade på mig också för jag var minst. Och alla mammor och pappor tyckte jag var jättesöt och jag hörde några som var sugna på fler barn bara för dom såg mig, jag verkar kunna charma alla jag träffar jag 😀 Jag låg på golvet och spanade i en hel timme innan jag blev så fasligt trött att jag somna rakt upp och ner, tur att det fanns en babyligger som jag kunde låna. Och på slutet var det så skönt å ligga och slumra när alla andra sjöng sånger. Dit hoppas jag vi går fler gånger!

Slänger in en gammal bild på mig och min andra moster från när jag var liten. Henne saknar jag, hoppas vi kan ses snart!

Moster och jag


2 svar till “Öppna förskolan”

Lämna ett svar