Som vanligt igen

Nu är allt som vanligt igen efter allt dop och besök å sånt, både skönt å tomt är det. Var till öppna förskolan igår igen och alla där tycker att jag har blivit jättestor och jätteduktig – det säger dom varje vecka när jag kommer. Morsan skröt om att jag kan stoppa in nappen själv och så visade jag alla att jag vet hur man gör när man kryper även fast jag inte är riktigt där än 🙂
På eftermiddan å kvällen blev det så där jobbigt igen för det gör så ont när min första tand är på väg…fick lite alvedon också. Den där man får i munnen är ju riktigt smaskig ju, smackar glatt i mig när dom kommer med den – smakar skogsbär! Den kan jag rekomendera 😉 På kvällen när mamma var på nån slags fotvård så var jag hemma med farsan, fast efter ett par timmar ringde han efter morsan för jag bara skrek å skrek och så fort hon kom innanför dörren började jag prata å skratta så då blev farsan lite less hehe. Men jag säger som så, bara tutten är i närheten ifall jag skulle behöva den så är det lugnt!


2 svar till “Som vanligt igen”

  • Jullan skriver:

    Men Max du måste vara snäll med pappa, annars kanske du aldrig blir av med morsan! 😉

  • Linda skriver:

    Din pappa kanske kan fråga min pappa hur man gör när vi bara skriker och skriker. Jag hörde nåt om Örebro… :-)/Bellan (fast mamma hjälpte mig att skriva)

Lämna ett svar