Douglas

Då var han doppad han med, coolt :o) Fast det var rätt tråkigt i kyrkan tyckte jagÅ  och inte blev det bättre av en tung kissblöja eller att jag inte fått sova nån middag…men men det blev ju roligt efteråt när vi fick käk! Alltid lika roligt å träffa alla släktingar som bor en bit bort.

Morsan å farsan håller på å drygar här hemma med å riva och måla trappan i hallen, förstår inte vad det ska va bra för….är ju bättre att dom leker och busar med mig ju. Försöker säga det åt dom men dom lyssnar ju inte, så det är väl bara å låta dom hållas helt enkelt. Jag ger dom iaf fall en riktig match här hemma genom att åla/hasa/”krypa” omkring och pilla och peta och äta på allt jag kommer åt – dom kan ju glömma att jag sitter kvar på lekmattan när dom vill kolla på tv hehehe

Jag har fått en asasnygg badrock av moster och Jonas så nu ser jag ut som en riktig boxare när jag har den på mig, ja det gäller ju att börja i tid när halva släkten består av kampsportare ju. Visst är den snygg!

Nu är semestern slut så nu är jag och morsan ensamma igen på dagarna, tycker synd om farsan som måste jobba. Snart ska vi iaf dra till köpis med Melvin och hans morsa – gött 🙂

Ha det!


Lämna ett svar