Lek

Igår var Teodor och Vilgot här och lekte med mig, fast det var mest Teddan som lekte och som han lekte – han använde alla mina leksaker samtidigt. Bra jobbat :o) Vilgot och jag skrek ikapp ett tag, ja det smittar liksom på nåt sätt (man måste ju sympatigråta om nån annan gråter så han inte känner sig ensam), men sen sov han mest.

Idag har jag och morsanÅ  varit med NannaÅ  Boulognern, och ikväll ska vi dit igen med farsan för då ska morsan bli fit har hon fått för sig. Det ska tydligen va nån slags gympa där man ska bli frisk och svettas eller nåt…jaja vi får väl se 😉

Imorn måste vi ställa klockan för då har vi en promenad inbokad med Mira halv 10. Då sover vi i vanliga fall men det ska bli skönt å komma upp i tid en dag också…ja morsan surrade nåt om det iaf. Jag bara förljer strömmen :o)


Lämna ett svar