Ja se det snöar…

Idag har jag och morsan haft fullt upp. Först åkte vi till Barnens Hus där vi träffade mormor, moster och Bellan för mormor skulle köpa en bilstol som jag och Bellan kan åka i när dom är barnvakt åt oss. Det blev en skitsnygg svart med gråa rutor 🙂
Sen skulle morsan till tandläkarn så då passade jag på å sova lite. Efter det så fick morsan den briljanta idén att åka och hälsa på sin kompis Lina och det var jättekul för Lina visste inte ens om att jag fanns, hon började nästan gråta 🙂 Hon bar runt på mig var alldeles till sig. Jag kräktes på henne så att hon skulle få ännu mer minnen om hur det var när Lovis var liten. Ja Lovis blir ju 2 år i mars hon. Och hon pratade som bara den och berättade om sina leksaker och nappar och allt var det var, henne kommer jag nog ha roligt med sen!
Morsan hade såklart ingen kamera med sig så jag sätter in en gammal bild på Lovis när hon var lite mindre än jag är nu.

Lovis


Nu blir det fredagsmyyys om det så är det sista jag gör, fredagsmyyyysss osvosvosv…..


Lämna ett svar